Pulpe de pui cu iaurt

de Lau in Pui, 22 Mar 2011 | 3414 vizualizari

 

nu am gasit smantana la magazinul care am fost si eram in criza de timp sa merg la altul,mi-am adus aminte ca am acasa un iaurt cu 20% grasime si l-am folosit in loc de smantana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1kg iaurt
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu iaurt:

se spala pulpele, se curata de piele, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare.(apa sa acopere carnea nu mai mult) Dupa ce a fiert carnea se scoate si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se rumeneste putin.


Iaurtul il batem cu oul si faina, amestecam bine, dupa care adaugam peste apa in care am fiert carnea. Se amesteca continuu, se fierbe in jur de 10 minute, dupa care adaugam carnea si uleiul in care am prajit carnea. Se mai lasa 5 minute dupa care se stinge focul si se condimenteaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

23.03.2011, 10:12

multumesc pentru aprecieri

mamaieelena 1

24.03.2011, 08:51

mamaieelena 1

24.03.2011, 08:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor