Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir

de Sidy in Pui, 3 Mai 2013 | 1766 vizualizari

 

O mancare de carne delicioasa ,cu un gust special, care noua ne-a placut foarte mult.
Combinatia de arome si gusturile au fost desavarsite.
Incercati si va veti convinge.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc ghimbir
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • 2 limguri ulei de masline aromat
  • condimente de pui cu miere si mustar Kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.


Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.


Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.


Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.


Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.


Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.


Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.


Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Razuiti neaparat ghimbirul. Pulpele vor capata o aroma mult mai placuta decat daca il taiati feliute....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.05.2013, 13:05

Este o bunaciune,stiu gustul pentru ca si eu fac!

Panacris 1

04.05.2013, 19:02

babi5 1

05.05.2013, 18:07

Intradevar trebuie sa fie delicioase nu are cum sa fie altfel ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Copanele dulci-picante