Pulpe de pui cu legume la cuptor

de ela in Pui, 2 Sep 2011 | 21397 vizualizari

 

Am preparat reteta de Pulpe de pui cu legume la cuptor, pe care o recomand ca fiind usor de pregatit si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi,cu spate
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete mici
  • 2 ardei grasi(galbeni,verzi)
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 4 felii lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 6 rosii mici
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 500 ml supa de pui strecurata
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • rozmarin proaspat(optional)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Curatam vinetele si dovlecelul,saram si punem la scurs intr-o sita.

Taiam fiecare pulpa in doua,uscam cu un prosop de hartie si punem intr-un vas termorezistent.

Preparam o marinata din uleiul de masline,sare,piper dupa gust,cimbrul si usturoiul tocat si ungem pulpele cu aceasta compozitie.Acoperim cu un capac si dam la cuptor 40minute.

Intre timp taiem ceapa verde rondele,curatam ardeiul si il taiem fasii,curatam de coaja rosiile si le taiem in doua.

Trecem feliile de dovlecel si de vinete printr-un jet de apa si le lasam sa se scurga de apa.

Scoatem vasul din cuptor si punem printre pulpe feliile de vinete,dovlecel,ardei,ceapa si rosiile,turnam desupra supa,presaram patrunjel si dam din nou la cuptor inca vreo ora,pana pulpele se rumenesc frumos.Putem garnisi cu cateva frunzulite de rozmarin proaspat.(eu am pus putin rozmarin praf)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare si ciuperci cu pui