Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

de Sidy in Pui, 26 Aug 2011 | 3981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe fara pielita
  • 900 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor:

Cartofii se curata si se taie rondele.

Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei. Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde. Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra legumelor.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa. Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco