Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor

de Miha in Pui, 10 Iun 2009 | 12185 vizualizari

 

Usor de facut ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor:

Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana.


Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider.


Dupa acest timp,punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.


Se serveste cu cartofi la tava.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.06.2009, 09:11

Astazi fac pulpe la cuptor cu sos de mustar.
Sunt prea apetisante ca sa nu le incerc.

Bucataras 1

20.06.2009, 10:20

Eu cumpar pulpele

Miha 1

20.06.2009, 10:40

Ar fi fost si culmea sa cumperi mustarul!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

ieri la 23:54

Farfalle cu măsline, în sos picant de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 18:43

Tartă cu mere

de Meea 4

ieri la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

pe 18.10 la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana la cuptor