Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor

de Miha in Pui, 10 Iun 2009 | 14253 vizualizari

 

Usor de facut ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor:

Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana.

Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider.

Dupa acest timp,punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cu cartofi la tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.06.2009, 09:11

Astazi fac pulpe la cuptor cu sos de mustar.
Sunt prea apetisante ca sa nu le incerc.

Bucataras 1

20.06.2009, 10:20

Eu cumpar pulpele

Miha 1

20.06.2009, 10:40

Ar fi fost si culmea sa cumperi mustarul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu sos alb