Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 7143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • o vanata
  • suc de rosii
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • cimbru, maghiran
  • dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vinete si cartofi:

Mustarul, cimbrul, maghiranul, sarea, piperul si 2 linguri ulei de masline se amesteca bine, cu pasta obtinuta se ung bine pulpele, se lasa la rece cateva ore, apoi se aseaza intr-un vas yenna, se adauga un pahar cu apa, se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se pun la cuptor 20 min.


Legumele se taie cubulete, vinetele le-am avut din congelator, deja taiate. Se pun in vas, pulpele de-asupra, se mai adauga putina apa si se pun iar in cuptor 10 minute.


Sucul de rosii se amesteca cu usturoi pisat, si se adauga cand sunt legumele aproape gata.


Salata: dupa gust, orice fel. Noi am mancat cu gogosarii in suc de rosii dupa reteta Oanei.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dicarmencitta1957 1

23.03.2010, 19:50

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:51

elena1988 1

15.03.2011, 14:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel