Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere

de mihaelar63 in Pui, 21 Sep 2015 | 1443 vizualizari

 

M-am inspirat pentru aceasta reteta de pe un blog frantuzesc . Am respectat reteta 70 % pana am adugat cartofi care nu erau in ,, program '. Am obtinut o mancarica consistenta si delicioasa . Ramane pe viitor sa preparcu prima ocazie [ cand ne apuca dorul de pipote din nou ] reteta frantuzeasca .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote pui
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 3 cartofi
  • 2 cepe [una rosie , una galbena ]
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar bere aramie [ Krusovice ]
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita boia rosie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere:


  1. Curatati si spalati pipota

  2. Curatati si spalati legumele .

  3. Tocati si caliti in ulei ceapa si usturoiul .

  4. Adugati pipota si berea

  5. Sarati si puneti oregano , boia si jumatate din rosii tocate marunt .

  6. Fierbeti 30 minute . La nevoie se mai poate aduga apa .

  7. Daca pipota incepe sa fie fiarta se pun cartofii taiati cubulete .

  8. Preparatul este gata daca pipota si cartofii sunt patrunsi .

  9. In ultimele 5 minutede fierbere adugati restul de rosioare taiate jumatati .

  10. Gustati si adugati sare daca mai este nevoie .

  11. Piperati si serviti mancarica de pipotele cu multa verdeata .

 

TIPS-URI

1

Prea mult oregano poate da gust amarui mancarii . daca nu ati mai folosit puneti mai putin pentru prima data .

2

Rosiile adugate la sfarsitul fierberii vor da o noata de prospetime preparatului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Catalina L 1

21.09.2015, 20:10

imi plac tare Miha

VanessaAli 1

21.09.2015, 21:20

Ce bune!

anca_rm 1

22.09.2015, 08:56

gustoase si fragede trebuie sa-ti fi iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui brasovean