Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor

de Gherca Daniela in Pui, 12 Apr 2021 | 4203 vizualizari

 

Pentru un pranz in familie si de ce nu, pentru o friptura de sarbatori sau evenimente, avand si o  garnitura bogata pentru toti pofticiosii!
Acesta a fost pranzul nostru a doua zi de Pasti!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui (partea superioara)
  • ulei de masline
  • sare
  • condimente de pui
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • 1 pahar de bere
  • Garnitura:
  • 1 Broccoli
  • 1 cartof dulce
  • 1/2 kg cartofi
  • condimente pentru cartofi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor:

      Intr-un bol punem carnea si condimentam cu sare, condiment de pui dupa gust si ulei de masline. Amestecam bine pana ce carnea este condimentata pe toata partile, apoi punem si 2-3 foi de dafin, cateva boabe de piper si acoperim cu bere. Dam la frigider pana a doua zi. Preincalzim cuptorul la 180°C.      

     Ungem o tava cu putin ulei de masline si punem carnea de pui marinata. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 min, luam folia si mai lasam pana ce carnea este frumos rumenita.

    Intre timp am curatat broccoli si catoful dulce, le-am facut bucati si le-am gatit la aparatul de aburi, apoi le-am condimentat doar cu sare.

    Cartofii albi i-am taiat bucati marisoare, condimentati cu condiment pentru cartofi si putina sare si ulei de masline, apoi i-am dat la cuptor odata cu carnea de pui, dar in tavi diferite pana sunt frumosi rumeniti.

    Cand sunt gata servin cu salata de varza, muraturi asortate sau ce va place!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de curcan si varza murata, gatite la cuptor