Pulpe de pui gratinate cu broccoli

de AlexJ in Pui, 16 Mai 2011 | 5408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * 6 bucăți pulpe de pui
  • *  ulei de măsline,
  • *  3 căței usturoi
  • *  sare, piper, boia
  • *  200 gr. mozzarella
  • *  un buchet broccoli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui gratinate cu broccoli:

Pulpele de pui dezosate și fără pieliță se spală bine și se țin puțin în lapte. Apoi se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare, piper, boia . Se toarnă ulei de măsline și se adaugă și usturoiul tăiat felii. Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 20-30 minute. Eu am acoperit cu folie de Al și am descoperit vasul spre sfârșit.


Între timp curățați buchetul de broccoli și desfaceți-l în buchețele mai mici . Am folosit doar florile, urmând ca din tulpini să fac o Supă cremă de broccoli”.


După ce s-au rumenit , pulpele se scot din cuptor, se așează deasupra mozzarella tăiată felii și buchețelele de broccoli şi se dau din nou la cuptor pentru încă 15 minute.


Se scot când mozzarella a prins o crustă frumoasă - galben arămie.


Să aveţi poftă !!!!!







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

16.05.2011, 20:41

LUK 1

16.05.2011, 23:07

tare mult imi place

ionela2682 1

17.05.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza calita