Pulpe de pui gratinate cu broccoli

de AlexJ in Pui, 16 Mai 2011 | 9688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * 6 bucăți pulpe de pui
  • *  ulei de măsline,
  • *  3 căței usturoi
  • *  sare, piper, boia
  • *  200 gr. mozzarella
  • *  un buchet broccoli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui gratinate cu broccoli:

Pulpele de pui dezosate și fără pieliță se spală bine și se țin puțin în lapte. Apoi se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare,  piper, boia . Se toarnă ulei de măsline și se adaugă și usturoiul tăiat felii. Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 20-30 minute. Eu am acoperit cu folie de Al și am descoperit vasul spre sfârșit.

Între timp curățați buchetul de broccoli și desfaceți-l în buchețele mai mici . Am folosit doar florile, urmând ca din tulpini să fac o  Supă cremă de broccoli”.

După ce s-au rumenit , pulpele se scot din cuptor, se așează deasupra mozzarella tăiată felii și buchețelele de broccoli şi se dau din nou la cuptor pentru încă 15 minute.

Se scot când mozzarella a prins o crustă frumoasă -  galben arămie.

Să aveţi poftă !!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bilute din carne de pui tocata