Pulpe de pui in crusta de alune

de elena001 in Pui, 24 Mar 2013 | 3123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 100 gr alune
  • 2 lg ulei
  • 1 punga legume mexicane
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de alune:

Pulpele se taie in 2, se spala, se ung cu ulei, apoi le condimentam si le dam prin alune pisate. Ungem tava cu ulei, punem putina apa si punem pulpele la cuptor. Lasam pana se rumenesc bine pulepele.

Intre timp punem la fiert cu putina sare legumele mexicane pe care le putem servi ca garnitura

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti si pulpe la cuptor