Pulpe de pui in folie la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 3 Sep 2013 | 6831 vizualizari

 

au iesit nemaipomenit de bune

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • curcuma/piper/sare/verdeturi uscate
  • frunze de busuioc proaspete
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in folie la cuptor:

Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce.


Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora.


Usturoiul il taiem feliute.


Pe cate o bucata de folie de aluminiu se pune cate o pulpa,se pune si feliile de usturoi in pulpa de pui crestata,se toarna cate putin din zeama in care s-au marinat,punem cate o frunza de busuioc si se impacheteazabine,


Se pun pe rand intr-un vas roman.


Morcovii se curata de coaja,se taie in doua,se pun intr-o folie de aluminiu cu sare,piper si o frunza de busuioc,si se pun intre pulpe.


Vinul alb se pune in vasul roman,impreuna cu un pahar de apa.


Se da la cuptor pentru 30 minute dupa care se mai lasa inca 10-15 minute pana se rumenesc indepartandu-se folia.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu piure cald de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 10:17

apetisante pulpele

Bya Ralu 1

04.11.2013, 14:25

Ubulika 1

30.01.2014, 11:45

superrrr

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui impachetate la cuptor