Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

de Bya Ralu in Pui, 19 Iul 2013 | 1599 vizualizari

 

O mancarica super buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • sare/piper alb/boia dulce/ghimbir/piper rosu/oregano
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • Pentru piure in 2 culori:
  • 5 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman:

Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.


Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.


Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.


Se da la cuptor pentru 30-40 minute.


Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.


Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,


La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.


Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi.

2

Se orneaza cu frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

20.07.2013, 23:23

multumesc

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 23:29

arata grozav

Bya Ralu 1

26.11.2013, 23:33

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati