Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

de Bya Ralu in Pui, 19 Iul 2013 | 3477 vizualizari

 

O mancarica super buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • sare/piper alb/boia dulce/ghimbir/piper rosu/oregano
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • Pentru piure in 2 culori:
  • 5 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman:

Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.

Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.

Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.

Se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.

Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,

La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.

Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi.

2

Se orneaza cu frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu sos de iaurt