Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

de susu in Pui, 4 Iul 2012 | 15314 vizualizari

 

reteta proprie

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de la un pui
  • 1 castravecior acru
  • 1 morcov
  • cativa ardei capia
  • mustar
  • kaizer
  • omleta
  • condimente
  • ulei de masline
  • putin unt
  • sucul ramas de la ardeii coptii (eu ii congelez cu tot cu zeama lor)
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt:

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza cu 1 lingurita curry, 1 lingurita boia dulce, piper, ulei de masline si putin sos de soia si se intinde cu pensula. Pe interior se unge cu mustar clasic, deasupra lui se pune pe toata suprafata ardeii copti desfacuti apoi omleta facuta din 3 oua cu marar, branza, masline si ceapa verde. Peste ei se adauga castraveciorul taiat cubulete, cateva felii de kaizer taiat bucati, morcovul cuburi si verdeata tocata. Se ruleaza usor, se imbraca in bacon si se strange cu sfoara. Se tine pana a doua zi la rece cand se trage la tigaie cu putin unt si ulei de masline ca sa prinda o crusta frumoasa deasupra.


Dupa ce am intors-o pe toate partile adaugam zeama de la ardeii coptii si mai lasam cateva minte. Se da apoi la cuptor cu zeama formata in tigaie si 1 ardei copt si se unge tot timpul cu zeama din tava.


Rulada se poate umple cu orice gasiti prin frigider. Se taie aproape rece pentru a-si pastra forma frumoasa. O puteti taia in felii rotunde sau o puteti taia oblic.


Cartofii se taie evantai, se condimenteaza, se stropesc cu un mujdei de usturoi facut cu ulei de masline si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

getix 1

24.02.2013, 07:56

suuper! minunata ptr. o cina in familie, asa ca ma apuc si eu de gatit
scrie ca trebuie sa o las la rece pana a 2-a zi, este vreun impediment daca sta doar cateva ore ?

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:45

mmm..ce bine arata

susu 1

11.11.2013, 14:56

nu-i problema getix dar eu am vrut sa se lege bine rulada sa iasa frumoasa foc,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Domuri cu cafea, ciocolată și trufă crocantă

de Ancutsa 6

ieri la 23:14

Bilute de cacao cu cirese glasate

de Dea_Dea 6

ieri la 21:46

Ciorba de peste cu dovlecel

pe 27.01 la 16:57

Desert placinta cu dovleac 2

de Dea_Dea 6

pe 26.01 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor