Pulpe de pui in stil toscan

de MotanLaOale in Pui, 29 Ian 2013 | 7848 vizualizari

 

Inspirat de pe site de la Toamna 07! Foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 100ml vin rosu
  • 200g masline
  • 300g rosii tocate (conserva)
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • busuioc
  • boia dulce
  • boia iute
  • curry
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in stil toscan:

Se curata ceapa si ardeiul, se toaca si se pun intr-o tava in 3 linguri de ulei de masline.

Se face un amestec din ulei de masline, busuioc, boia, piper, sare, curry, se ung bine pulpele cu el si se pun intava peste ceapa si ardei.

Se pune putina apa si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute, intorcand pulpele pe ambele parti.

Se adauga rosiile, vinul, maslinele si se mai tine la cuptor 25-30 minute.

Se ung pulpele cu sosul din tava si se intorc pe ambele parti.

Se pune usturoiul taiat felii, se amesteca si se mai tine 5 minute in cuptor.

Se poate servi cu garnitura dar mai bun este cu paine proaspata!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in stil toscan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele în vin alb