Tocana exotica

de gaby_gabytza in Pui, 15 Feb 2013 | 1455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele si aripi de pui
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 ardei rosi
  • 1 lingurita ghimbir
  • boia de ardei iute
  • cimbru
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana exotica:

Carnea de pui o spalam si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face tocana adaugam putin ulei si prajim carnea pe ambele parti. O scoatem intr-o farfurie si o acoperim. Adaugam ceapa tocata in uleiul in care am prajit carnea, un ardei tocat marunt, pasta de tomate, usturoiul, boia, feliile de ardei intregi si ghimbirul si amestecam. Adaugam carnea si apa cat sa acopere carnea si adaugam si restul de ingrediente. Lasam sa fiarba la foc mic.Intr-un castron desfacem o lingura de faina cu putina apa si adaugam si scortisoara si adaugam peste tocanita si amestecam. Mai lasam sa fiarba cca 5 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana exotica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

danakarin 1

15.02.2013, 20:54

Gustos si deosebit!

Bya Ralu 1

15.02.2013, 21:43

bun

Rocsi 1

15.02.2013, 22:45

Gustoasa tocanita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste din cartofi