Pulpe de pui inabusite cu ciuperci

de Sylvia in Pui, 28 Ian 2010 | 7289 vizualizari

 

Am facut asa ceva improvizat si la repezeala fara o tinta anume dar a iesit ceva bun asa ca va impartasesc retata .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru 2 portii de : 2 pulpe de pui intregi,
  • 2 linguri de ulei,
  • 2 pulpe de pui intregi,
  • sare,
  • piper,
  • o lingurita boia,
  • o lingura de pasta de rosii,
  • o ceapa tocata fin,
  • un catel de usturoi zdrobit, 
  • o lingurita amestec de legume( pastranac, telina radacina, patrunjel …eu am facut la borcan , puteti sa inlocuiti cu delikat de legume) ,
  • 300 grame de ciuperci champinion din conserva.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu ciuperci:

 Preparare: punem pulpele de pui la inabusit intr-o tigaie cu uleiul, condimentele enumerate mai sus si 200 ml de apa si le lasam la foc mic acoperite timp de 10-15 minute intoarcandu-le din cand in cand.  Adaugam apoi peste ele ceapa si usturoiul  tocate ( eu le-am facut cu minirobotul meu pentru tocat ca le marunteste fin de tot) , lingura de pasta de rosii si le mai lasam putin sa se patrunda.

  Dupa cateva minute adaugam si ciupercile si mai completam cu putina apa daca trebuie. Le lasam cateva minute tot asa inabusite cu capac si apoi inchidem focul si presaram patrunjel sau coriandru maruntit peste. Se servesc fierbinti cu orez fiert  sau simple cu o salala asortata, au fost delicioase imi parea rau ca nu am facut mai multe :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madi_marin 1

28.01.2010, 21:27

pui si ciuperci.....o combinatie de-li-cioa-sa....

Sylvia 1

28.01.2010, 22:24

Exact si mie imi place tare, in toate variantele. Merci

Bya Ralu 1

29.07.2012, 16:58

super bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui (Pita au poulet)