Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor

de Sidy in Pui, 15 Noi 2012 | 3368 vizualizari

 

Reteta simpla dar foarte gustoasa, asa ca...reteta cu numarul 600....!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei de masline
  • 7 cartofi
  • 70 g pesmet
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 3 linguri sos soia
  • 1 varf cutit praf chilli hot
  • 1varf cutit sare aromata cu verdeata
  • zeama de la o lamaie
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor:

Pulpele de pui le folosim fara pielita.


Intr-un bol amestecam 2 linguri ulei cu mustarul , sosul de soia si 1/2 din cantitatea de usturoi,apoi chilli si sare la care adaugam zeama de lamaie. Omogenizam bine compozitia.


Pulpele le crestam cu cutitul si cu ajutorul unei pensule le ungem cu sosul obtinut, pe ambele parti.


Curatam cartofii si ii taiem in 4. Intr-un bol mai mare amestecam 2 linguri de ulei cu cealalta jumatate de usturoi si cu patrunjelul verde tocat. Adaugam cartofii taiati pe care ii amestecam bine cu compozitia de ulei si patrunjel.


Intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, montam pulpele, dupa ce au fost trecute prin pesmet pe ambele parti. Adaugam cartofii si o canita de cafea umpluta cu apa.


Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C aproximativ o ora pina se coc pulpele si cartofii. Scoatem tava si intoarcem pulpele pe partea cealalta pentru inca 10 minute, sa se rumeneasca frumos.


La servire montam pe farfurie cate o pulpa, un cartof si salata sau muraturi.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

17.11.2012, 14:06

Sidy = papa bun
Felicitari !!! La cat mai multe retete gustoase

Sidy 1

17.11.2012, 17:08

Va multumesc frumos din tot sufletul si va tzuc cu drag !

RuxyRux 1

18.11.2012, 00:57

Felicitari din toata inima draga mea Sidy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor