Pulpe de pui la cuptor

de babi5 in Pui, 15 Feb 2014 | 6074 vizualizari

 

Simplu, sanatos si gustos. Am pregatit pulpele in cel mai simplu mod...ca la mama acasa. O sa va placa cu siguranta. Am facut si supa si friptura. Imi cer scuze ca nu am avut starea necesara pentru a face mai multe poze.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui (cca1,5 kg)
  • 4 morcovi mai maricei
  • 1/2 jumatate telina
  • 2 radacini patrunjel
  • sare
  • piper
  • putina boia
  • vegeta
  • 2 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei galben
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Am curatat bine pulpele si le-am spalat, le-am pus intr-o oala impreuna cu zarzavatul curatat si spalat. Am lasat sa dea citeva clocote, apoi am scos pulpele si le-am asezat intr-o tava, am potrivit de sare, piper si vegeta, apoi am presarat pe fiecare pulpa putina boia si ulei. Am introdus tava in cuptorul incins la 180 grade, lasindu-le pentru 15 minute, apoi am scos si zarzavatul din supa l-am asezat linga pulpe, am lasat pentru 5 minute sa se gratineze.

Asa ca am obtinut din aceiasi carne si supa si fripturica. Pofta buna !

TIPS-URI

1

Garnitura linga carnita este cea pe care o doriti

2

Eu am folosit piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi si sos alb