Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi

de Bya Ralu in Pui, 26 Ian 2013 | 4990 vizualizari

 

A iesit foarte aromat si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui
  • 6 catei de usturoi
  • lapte
  • 1/2 ceapa alba
  • vin rosu
  • busuioc,piper alb,maghiran
  • 1 lingurita curry
  • ulei de masline cu busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi:

Pulpele de pui se pun impreuna cu laptele intr-o farfurie adanca. Se acopera cu o folie alimentara si se lasa in frigider cel putin 1 ora (asa carnea e mai frageda). Se scot din lapte se pun pe un servet de hartie, se sterg si se pun intr-o tava termorezistenta. Se stropesc cu ulei de masline pe o parte si pe alta, se presara busuioc, piper, maghiran si curry. Se pune apa suficienta, se adauga si vinul rosu, punem usturoiul strivit si ceapa taiata feliute subtiri. Se lasa in cuptor circa 45 minute(depinde de cuptor) pana se rumeneste pielea.

Se serveste cu piure de cartofi si mujdei de usturoi sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)