Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă

de articook in Pui, 9 Iun 2010 | 2066 vizualizari

 

Aceasta reteta este atit de usor de facut, si foarte gustoasa, are un gust dulce acrisor. Ca si garnitura, se potrivesc cartofii Hasselback. Am folosit marmelada de gutui, imi place ca se poate folosi orice fel de marmelada.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui inferioare
  • 3 linguri marmelada
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sare de mare grunjoasa
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă:

Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate partile, pana cand sunt acoperite toate cu sos.


Dupa care, introduceti tava in cuptor pe 200 C pentru 40 min., dupa 40 min. verificati carnea si daca mai e nevoie mai lasati inca 20 min. sau pana cand carnea se desprinde usor de os.



Dupa ce sunt gata, luati pulpele de pui din tava si sosul turnati-l intr-un bol pentru a se pune peste cartofi, cand veti sevi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

susu 1

09.06.2010, 18:03

ai niste retete..........

babi5 1

18.12.2014, 08:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos in cuib de mamaliga