Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă

de articook in Pui, 9 Iun 2010 | 1624 vizualizari

 

Aceasta reteta este atit de usor de facut, si foarte gustoasa, are un gust dulce acrisor. Ca si garnitura, se potrivesc cartofii Hasselback. Am folosit marmelada de gutui, imi place ca se poate folosi orice fel de marmelada.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui inferioare
  • 3 linguri marmelada
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sare de mare grunjoasa
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă:

Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate partile, pana cand sunt acoperite toate cu sos.


Dupa care, introduceti tava in cuptor pe 200 C pentru 40 min., dupa 40 min. verificati carnea si daca mai e nevoie mai lasati inca 20 min. sau pana cand carnea se desprinde usor de os.



Dupa ce sunt gata, luati pulpele de pui din tava si sosul turnati-l intr-un bol pentru a se pune peste cartofi, cand veti sevi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

susu 1

09.06.2010, 18:03

ai niste retete..........

babi5 1

18.12.2014, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu gutui