Pulpe de pui la gratar cu salata verde

de JulyCris in Pui, 28 Mar 2014 | 2793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe pui intregi(Acum...fiecare cate vrea.Pot fi si 10 :) )
  • condimente pt carne de pui
  • Pt salata
  • O salata verde
  • o legatura ceapa verde(4-5 fire)
  • 2 legaturi ridichii
  • 2rosii(optional)
  • 2-3 castraveti(optional)
  • sare,ulei,otet sau zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la gratar cu salata verde:

Pulpele se spala bine sub jetul de apa. Se injumatatesc cu ajutorul unui cutit,desfacem bine carnea de langa os.O condimentam si o punem pe gratarul incins.(tigaia aceea speciala de gratar)

Salata verde o spalam bine foaie cu foaie de impuritati si o taiem marunt. Cel mai bine ar fi s-o rupeti cu mana pt ca lama cutitului oxideaza. Ceapa,ridichiile,rosiile si castravetii,le spalam si le taiem marunt ca pt salata. Adaugam sare,ulei si otet dupa gust,amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si...servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat