Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fara cuvinte.
Pulpele se curata, se spala ff bine,se sareaza,pipereaza,se freaca bine cu cimbru si se pun intr-un castron impreuna cu zeama de la portocale si lamaie.Se lasa la frigider cel putin o ora.
Vasul roman se pune in apa(sa-l acopere cel putin 2 ore)se sterge in interior,se unge bine cu unt,se pun cartofii taiati cuburi mai mari,se presara putina sare si piper,se pun ciupercile,mix-ul de legume inghetate,se presara sare si piper,se pun pupele,bulionul,se mai presara sare piper si cimbru,se pune capacul si se baga in cuptor.Se da drumul la foc,potrivit 1 ora,dupa care 1ora, mic.
Cand serviti puteti presara frunze proaspete de marar sau patrunjel.
Pofta buna!!!!
1
daca nu aveti legume inghetate adaugati in vas 50 ml apa.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult