Pulpe marinate in bere

de nadina73 in Pui, 15 Iul 2010 | 4731 vizualizari

 

Rapid,gustos ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari intregi
  • 250 ml bere(eu am pus 1 cutie cu lamaie)
  • 2 linguri mustar
  • 5-6 dinti usturoi
  • 4 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe marinate in bere:

Se amesteca bine toate condimentele cu berea .


Pulpele de pui se spala bine, apoi se curata si se taie in doua si se cresteaza putin sa se patrunda mai bine(, data viitoare pun portie dubla ............au fost super bune)


Se pun pulpele la marinat in bere 3-4 ore sau eu am pus de seara pana a doua zi.


Cand pulpele sant marinate se scot si se prajesc pe gratar.


Sant grozav de bune


Se servesc cu garnitura de cartofi naturi ,am facut eu ,dar se poate si cu cartofi pai sau cu garnitura de orez.............si o salata care merge super bine


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe marinate in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Julie 1

18.07.2010, 19:59

Mmmm! cu bere! merita incercat!

nadina73 1

19.07.2010, 02:58

mena sincer daca nu a-ti fi voi sa mai rad si sa glumesc cu voi SINCER cu mana pe inima va zic ca nu am mai posta retete

nadina73 1

19.07.2010, 02:58

julia incearca sant foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii