Pulpe de pui marinate in kefir

de Valclaudia in Pui, 20 Dec 2015 | 1174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 200 ml kefir
  • busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga de copt
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in kefir:

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente.


Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si amesteca cu mana sa se imbrace pulpele in sosul format.


Acoperim castronul si il lasam la frigider peste noapte.


A doua zi preincalzim cuptorul la 200 grade.


Asezam pulpele in punga de copt fara kefirul in care au stat la marinat, legam punga la gura si dam apoi tava la cuptor pentru 45 minute.


Scoatem tava din cuptor, decupam punga asa incat pulpele sa se poata rumeni si mai dam pentru 150 minute tava la cuptor la 220 grade.


Noi am servit pulpele cu piure de cartofi peste care am turnat putin sos care s-a format in timpul prepararii pulpelor in punga.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in kefir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.12.2015, 20:02

E ceva nou dar cred ca bun!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:57

bune!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:24

Delicioase !!!! Puiul marinat in lactate este super-bun!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor