Pui Purple Majesty

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2013 | 10223 vizualizari

 

Numele preparatului vine de la denumirea cartofilor violet pe care i-am folosit,Purple Majesty,cartofi inventaţi de către cercetătorii din cadrul Universităţii din Colorado. Aceşti cartofi conţin antocianine, care sunt nişte antioxidanţi puternici care protejează celulele de diferitele forme de cancer. Nu diferă cu nimic gustul în comparaţie cu cartofii obişnuiţi, dar îşi păstrează culoarea indiferent de metoda de gătire.Eu i-am găsit la Mega Image.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 15 cartofiori violet
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 roşii
  • usturoi
  • vin alb
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Purple Majesty:

Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.

Între timp se pregăteşte puiul  : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.

Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.

Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.

Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Purple Majesty" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu rosii si cascaval la cuptor