Pulpe de pui pane la cuptor

de rivka in Pui, 7 Dec 2009 | 15317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pt pui
  • sare
  • piper
  • curry indian
  • ulei masline
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Pulpele de pui se lasa in apa cu sare cca 30 minute, se curata de pielite(se lasa putin de grasime pe ele nu se taie grasimea jos de tot se va topi la copt oricum) se spala, se taie pe mijloc in 2 si se stropesc cu cca 3-4 linguri de ulei masline si condimente pt pui, sare, piper, curry indian.Se bat cele 3 oua cu furculita si eventual impreuna cu condimente dupa gust.


Intr-o punga se pune faina alba, in alta pesmet.


Se introduc jumatatile de pulpe in punga cu faina alba, se scutura punga bine sa se repartizeze faina uniorm, apoi in oul batut cu furculita, apoi in punga cu pesmet se scutura iar bine punga sa se repartizeze pesmetul bine.


Pulpele se aseaza una langa alta in tava pe hartia de copt, se stropesc cu cateva linguri de ulei masline si se dau la cuptor la foc MIC, cca 170-175 grade cca 90 minute pana cand sunt rumenite, atentie sa nu se arda/inegreasca pesmetul.


Nu se intorc.Se scot pe platou si se servesc calde sau reci.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ANCA 1

09.12.2009, 21:04

t3iub3sc_doarp3tin3 1

22.06.2014, 17:25

fffff bune,crocante,am facut bv pt reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in folie la cuptor