Pulpe de pui pane la cuptor

de rivka in Pui, 7 Dec 2009 | 12277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pt pui
  • sare
  • piper
  • curry indian
  • ulei masline
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Pulpele de pui se lasa in apa cu sare cca 30 minute, se curata de pielite(se lasa putin de grasime pe ele nu se taie grasimea jos de tot se va topi la copt oricum) se spala, se taie pe mijloc in 2 si se stropesc cu cca 3-4 linguri de ulei masline si condimente pt pui, sare, piper, curry indian.Se bat cele 3 oua cu furculita si eventual impreuna cu condimente dupa gust.


Intr-o punga se pune faina alba, in alta pesmet.


Se introduc jumatatile de pulpe in punga cu faina alba, se scutura punga bine sa se repartizeze faina uniorm, apoi in oul batut cu furculita, apoi in punga cu pesmet se scutura iar bine punga sa se repartizeze pesmetul bine.


Pulpele se aseaza una langa alta in tava pe hartia de copt, se stropesc cu cateva linguri de ulei masline si se dau la cuptor la foc MIC, cca 170-175 grade cca 90 minute pana cand sunt rumenite, atentie sa nu se arda/inegreasca pesmetul.


Nu se intorc.Se scot pe platou si se servesc calde sau reci.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ANCA 1

09.12.2009, 21:04

t3iub3sc_doarp3tin3 1

22.06.2014, 17:25

fffff bune,crocante,am facut bv pt reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura