Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

de Valclaudia in Pui, 23 Feb 2014 | 4856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • amestec preparat in casa format din: seminte de in zdrobite, seminte de susan, frunza uscata de telina, fulgi de chili
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor:

Curatam si spalam legumele.Taiem legumele dupa preferinta si le asezam intr-un vas de yena.

Plpele se spala si se ung cu un strat generos de mustar+sare+piper, apoi se aseaza peste legume. Condimentam cu amestecul format din ingredientele enumerate mai sus.

Punem doua linguri de ulei, turnam cca 50 ml apa peste legume,punem capacul si dam vasul la cuptor la temperatura mare (200 grade) cca 25 min.

Scoatem vasul din cuptor, intoarcem pulpele pe cealalta parte, le condimentam cu amestecul ramas si dam din nou vasul la cuptor,de data asta lasandu-l neacoperit dar avand grija sa reducem temperatura la 175-180 grade.

Lasam la cuptor pana scade lichidul si pulpele sunt rumenite dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui condimentat, servit cu sos de usturoi si ardei copti