Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

de Valclaudia in Pui, 23 Feb 2014 | 2036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • amestec preparat in casa format din: seminte de in zdrobite, seminte de susan, frunza uscata de telina, fulgi de chili
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor:

Curatam si spalam legumele.Taiem legumele dupa preferinta si le asezam intr-un vas de yena.


Plpele se spala si se ung cu un strat generos de mustar+sare+piper, apoi se aseaza peste legume. Condimentam cu amestecul format din ingredientele enumerate mai sus.


Punem doua linguri de ulei, turnam cca 50 ml apa peste legume,punem capacul si dam vasul la cuptor la temperatura mare (200 grade) cca 25 min.


Scoatem vasul din cuptor, intoarcem pulpele pe cealalta parte, le condimentam cu amestecul ramas si dam din nou vasul la cuptor,de data asta lasandu-l neacoperit dar avand grija sa reducem temperatura la 175-180 grade.


Lasam la cuptor pana scade lichidul si pulpele sunt rumenite dupa preferinta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

23.02.2014, 20:43

tare bune..

MOKUSKA 1

24.02.2014, 14:18

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fasole verde