Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

de Valclaudia in Pui, 23 Feb 2014 | 4942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • amestec preparat in casa format din: seminte de in zdrobite, seminte de susan, frunza uscata de telina, fulgi de chili
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor:

Curatam si spalam legumele.Taiem legumele dupa preferinta si le asezam intr-un vas de yena.

Plpele se spala si se ung cu un strat generos de mustar+sare+piper, apoi se aseaza peste legume. Condimentam cu amestecul format din ingredientele enumerate mai sus.

Punem doua linguri de ulei, turnam cca 50 ml apa peste legume,punem capacul si dam vasul la cuptor la temperatura mare (200 grade) cca 25 min.

Scoatem vasul din cuptor, intoarcem pulpele pe cealalta parte, le condimentam cu amestecul ramas si dam din nou vasul la cuptor,de data asta lasandu-l neacoperit dar avand grija sa reducem temperatura la 175-180 grade.

Lasam la cuptor pana scade lichidul si pulpele sunt rumenite dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carne de pasare