Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor

de Angelina_Elena in Pui, 15 Iun 2013 | 6386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 700 g cartofi noi
  • ulei de masline
  • fire de usturoi verde
  • fire de ceapa verde
  • boia dulce
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor:

Incepem cu pulpele. Le spalam si le curatam.


Daca sunt umede le tamponam cu un servetel, apoi le stropim cu ulei de masline, le condimentam cu sare, piper, boia dulce, oregano si le lasam la frigider pana pregatim cartofii.


Cartofii ii curatam cu un burete nou de vase, apoi ii trecem sub un jet de apa rece.


Ii tamponam si pe acestia cu servetel, ii taiem in 2 sau in 4 (depinde cat de mari sau cat de mici sunt) si ii punem intr-un bol mare.


Punem vreo 50 ml ulei de masline peste ei si sare grunjoasa, amestecam apoi ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Cozile de ceapa si usturoi verde spalate se toaca marunt, apoi se pun peste cartofii in tava.


Asezam si pulpele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit odata cu cartofii.


Lasam si pulpele si cartofii vreo 30 de minute, apoi intoarcem pe cealalta parte si dam din nou la cuptor (eu am pus pulpele pe prima treapta de sus iar cartofii la mijloc).


Sunt gata cand cartofii s-au rumenit si furculita intra usor in ei, iar pulpele sunt bine facute, rumene.


Servim alaturi de o salata de legume sau un sos de iaurt cu usturoi!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Xandrinne 1

20.05.2014, 06:36

babi5 1

13.06.2014, 10:32

G

Adele 1

14.06.2014, 19:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)