Pulpe cu sos de smantana si ciuperci

de Sidy in Pui, 18 Mar 2012 | 5168 vizualizari

 

Foarte gustos si satios, mai ales cand vreti sa va rasfatati..Puiul cu smântână şi ciuperci este super delicios şi simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 1-2 linguri faina
  • 1 legatura patrunjel verde 
  • 200 ml smantana
  • 1 kg cartofi noi
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de smantana si ciuperci:

Spalam pulpele si le taiem in doua.


Curatam ceapa si o taiem julien.


Tocam marunt patrunjelul verde.


Curatam si presam usturoiul.


Calim ceapa in putin ulei , adaugam pulpele si asezonam.


Dupa ce pulpele isi schimba culoarea adaugam o cana cu apa, usturoiul presat, ciupercile si patrunjelul verde tocat.


Acoperim si lasam sa fiarba la foc domol.


Mustarul , smantana si faina le amestecam bine sa nu faca cocoloase, adaugam putina apa si rasturnam compozitia peste pulpe.


Lasam sa dea cateva clocote, gustam, adaugam zeama de lamaie si asezonam daca mai e cazul.


Cartofii noi, curatati de coaja ii coacem in cuptor.


Servim pulpele alaturi de cartofii copti si sosul de smantana cu ciuperci.


Pofta mare !


 

TIPS-URI

1

Puiul cu sos de smanatana si ciuperci se serveste cald , dar poate fi reîncălzit dacă a fost tinut la frigider.

2

Nu merge cu mămăligă ,in schimb se serveste folosind pâine pentru a putea savura si ultima picătură din deliciosul sos de smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

18.03.2012, 21:56

Vreau si eu o portie!

jolygina 1

18.03.2012, 23:17

bune si gust

MIUTA 1

19.03.2012, 12:17

Delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui inabusite cu usturoi