Pulpe de pui umplute

de Sylvia in Pui, 17 Iun 2010 | 3834 vizualizari

 

O mancare nu foarte complicat de realizat si care poate constitui un pranz delicios sau o cina mai consistenta.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie pt 3 portii de :
  • 3 pulpe de pui intregi,
  • 3 felii de jambon crud afumat  taiate marunt de tot,
  • 3 linguri de ciuperci champinion taiate marunt,
  • 2 linguri de cascaval,
  • cateva fire de ciboulette taiate marunt sau un fir de ceapa verde taiat marunt,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • ulei de masline,
  • o lingurita delikat de legume sau amestec de legume deshidratate,
  • o lingura de salvie maruntita.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Preparare: se desprinde pielea de pe pulpa de pui si se introduce in buzunarul format compozitia de jambon crud, amestecat cu ciupercile, cascavalul si verdeata, condimentate bine in prealabil.


Se ruleaza inapoi pielea si pentru a nu se umfla la copt se face pe fiecare bucata trei crestaturi. Se aseaza pulpele de pui garnisite asa intr-un vas termorezistent si se toana peste ele o compozitie facuta din 50 ml ulei, 50 ml apa, sare, piper, delikat sau amestec de legume deshidratate, boia . Se preasara peste o lingura de frunze salvie maruntite ( eu am avut de la congelator, se poate folosi si uscata ) si se da la cuptor fara a se acoperi cu ceva pentru 30-40 minute.


Le lasam primele 15 minute la temperatura maxima apoi scadem la 220 de grade si lasam pe maxim ultimele 5 minute sa se rumeneasca frumos. Sunt gata atunci cand scade apa si se rumenesc.


Se servesc calde cu ce garnitura preferati, eu de data aceasta am facut piure de cartofi. Sunt execelente la gust si umplutura nu numai ca le da o aroma deosebita dar si fragezeste carnea foarte bine , merita incercata reteta . Va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

18.06.2010, 00:43

ce bine arata si ce gustoase au fost5 furcu cu tot cu cutite

Sylvia 1

18.06.2010, 11:10

Mena si Nadina multumesc.

elena1988 1

25.03.2011, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate,cu cartofi si rosii cherry la cuptor