Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 6056 vizualizari

 

BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui intregi
  • 10 ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Se curata pulpele,  se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Ciupercile,  se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta  de tomate,patrunjel verde tocat  si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.

Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4  lasate intregi)Se amesteca   4 linguri pasta  de tomate  cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .

Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.

Se servesc cu garnitura de orez,piure,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

17.01.2011, 18:28

Nadina,Nadina ce ne facem pe toate nu ne poti infia dar si eu vreauuuuu

nadina73 1

18.01.2011, 00:34

Criss gata ,am facut actele te.am infiat si pe tine

nadina73 1

18.01.2011, 00:35

Multumesc mult pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt