Pulpe de pui(cute) la cuptor

de diaconta in Pui, 24 Sep 2010 | 4812 vizualizari

 

M-am gandit sa nu cumva sa credeti ca eu nu am pulpe......chiar daca prefer pieptul de pui.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc pulpe
  • cartofi
  • condimente de pui
  • supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui(cute) la cuptor:

Pulpele se spala si se condimenteaza.Se lasa la frigider pentru o ora.

Cartofii se curata se taie felii mari si se condimenteaza.

Intr-o tava de yena se pune putin unt,se aseaza cartofii,peste ei pulpele si se pune supa de pui.

Se pun in cuptorul incins.Sunt gata cand pulpele sunt rumenite frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui(cute) la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ina 1

25.09.2010, 22:49

bai, am poza cu fratele cocosului sacrificat, da' nu ma mai lasa sa completez la reteta )

nadina73 1

29.09.2010, 00:58

vreau si eu o pui(cuta)5f

elena1988 1

22.03.2011, 18:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui, rapida