Rulada de pui cu spanac

de lia maria in Pui, 17 Mai 2010 | 2671 vizualizari

 

Un preparat gustos si hranitor . Se serveste rece, pe platouri, ori cald, cu legume sau cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 500g spanac
  • 50 g unt
  • 5 catei de usturoi
  • 4 oua
  • 1 lingurita, baza pt mancaruri
  • 300g cascaval
  • Sare piper
  • Putin ulei(pt uns folia de aluminiu)
  • Frunze de patrunjel pt decor
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper. Spalam bine spanacul din mai multe ape si-l taiem, nu foarte marunt. Curatam si taiem feliute, usturoiul. Intr-o tigaie mai adanca, punem untul, adaugam usturoiul, il calim cam 5’ si adaugam spanacul. Amestecam si lasam la calit pana se evapora tot sucul, cam 15’. Intre timp, spargem oule, adaugam baza de mancaruri si le batem bine cu o furculita. Turnam ouale peste spanac, amestecam de cateva ori pana se leaga compozitia si o dam la o parte sa se raceasca putin.



Carnea o acoperim cu felii subtiri de cascaval. Eu folosesc cascaval la calup, asa ca l-am feliat cu dispozitivul special, dar puteti folosi din cel gata feliat . Peste cascaval, adaugam spanacul si cu ajutorul foliei rulam.



Punem hartie de copt in tava, asezam rulada si o dam la cuptor,la foc moderat pentru 1h40’. Scoatem tava, descoperim rulada, asezam felii de cascaval pe toata suprafata, mai dam la cuptor 10’ pana se topeste cascavalul, presaram frunze de patrunjel maruntite si lasam rulada sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

18.05.2010, 17:07

Excelent arata !!!

epurasha2bb 1

18.05.2010, 17:49

lia e foarte frumoasa toata farfuria si tare buna compozitia!

lia maria 1

18.05.2010, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui glazurat cu miere