Pulpe in crusta de cartofi

de Lau in Pui, 7 Iul 2011 | 2247 vizualizari

 

by motan

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 1 rosie decor
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in crusta de cartofi:

se curata cartofii,se spala si se pun la fiert 30 min in apa cu sare


pulpele se spala se condimenteaza,usturoiul se curata si se pun intr-o tigaie la calit. Se lasa pulpele sa se rumeneasca pe ambele parti


ceapa se curata si se toaca.


se scot pulpele pe o farfurie,usturoiul se arunca si se pune ceapa la calit pana se inmoaie putin si se da deoparte


cartofii se scurg de apa si se paseaza(daca mai este nevoie se mai adauga putina apa in care au fiert),se adauga sare,oul,oregano,piper,se amesteca bine


se unge o tava cu unt se aseaza un strat de piure,pulpa rumenita,se acopera cu strat de piure si se aseaza cateva feli de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste



Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

08.07.2011, 00:01

asta nu e crusta, nu te supara pe mine.
Crusta e un invelis crocant , un strat solid.

Lau 1

08.07.2011, 12:45

da gaby,nu ma supar dar cum am spus trebuia lasata mai mult dar nu au mai avut rabdare

MotanLaOale 1

08.07.2011, 21:47

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci