Pulpe in punga magica si legume la cuptor

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2010 | 10457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 pulpe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • 1 jumatate de fir de praz
  • 1 plic magic ptr fripturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in punga magica si legume la cuptor:

Se spala pulpele si se condimenteaza cu condimentul de la punga magica,se curata si se spala legumele dupa care se toc julien,cuburi,cum doriti.Se pun toate in punga magica dupa care se leaga  la gura.Se fac cateva intepaturi in punga si se da la cuptor.Daca doriti pulpele si legumele mai rumenite se pot face la final 1-2 taieturi cu cutitul in punga.Eu am ornat cu maioneza.Se serveste cu piure si salate.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in punga magica si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Laly 1

22.11.2010, 23:21

Vin si eu la masa,pana am ajuns eu s-a facut seara

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 12:41

nu-i nimic te primesc cu drag

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura