Ardei umpluti

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 14 Aug 2014 | 2727 vizualizari

 

Imi plac foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 1 conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 ou
  • 4 rosii pt capace
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • delikat (optional)
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardeii, decupam capacele, scoatem semintele, spalam si pe interior, dupa care ii punem la scurs pe hartie absorbanta.

Tocam marunt cele doua cepe si le prajim in ulei, adaugam morcovul dat pe razatoare, carnea tocata si orezul spalat in 3 ape.Punem si putina apa si mai lasam pe foc 2 minute. Cand compozitia s-a racit, adaugam rosiile din conserva,oul, verdeata, condimentam cu sare, piper, delikat si umplem ardeii. Folosim drept capace, rondele de rosii.Ii asezam intr-o oala. Separat punem la fiert un ibric cu apa peste care adaugam 2 linguri cu bulion, 2 linguri de ulei si 1/2 lingura de delikat. Cand clocoteste luam de pe foc si turnam in oala cu ardei. Apa trebuie sa fie cam la 1/4 din inaltimea ardeilor.Punem capac la oala si lasam sa fiarba pe foc mic. Se servesc calzi cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti-0
Ardei umpluti-1
Ardei umpluti-2
Ardei umpluti-3

COMENTARII (12)

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

14.08.2014, 23:25

foarte buni

Geanina87

Geanina87 1

15.08.2014, 08:39

Rocsi

Rocsi 1

15.08.2014, 10:44

Foarte buni sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!