Pulpe la cuptor cu lamaie si usturoi verde

de Dulciuri cu Georgiana in Pui, 5 Iun 2015 | 4590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 3 fire usturoi verde
  • sare, piper, rozmarin, boia,
  • zeama de la o lamaie mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu lamaie si usturoi verde:

Amestecam  condimentele cu zeama de lamaie si usturoiul tocat marunt. Spalam pulpele de pui, le asezam intr-un vas si turnam peste ele amestecul de condimente.

Eu nu am adaugat ulei pentru ca pulpele erau destul de grasute. Introducem vasul la cuptor pana se rumenesc.

Le-am servit cu cartofi la cuptor si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu lamaie si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma