Pulpite de pui pane

de Cris2711 in Pui, 6 Iun 2015 | 3306 vizualizari

 

Desi este foarte cald m-am incumetat sa fac pulpite pane cu salata verde.In circa o jumatate de ora sunt bune de servit.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpite de pui
  • 1 ou
  • cca . 100 gr. faina
  • cca. 100 gr. pesmet
  • cca 200 gr unt sau 200 ml ulei
  • piper mozaic
  • piper cayenne
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite de pui pane:

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne.

In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul.

Untul sau uleiul se incing in tigaie.

Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau ulei.

La interval de cateva minute,la foc mediu,se intorc de pe o parte pe alta ,pana devin aurii.

Cand sunt gata se servesc calde alaturi de o garnitura preferata de voi si o salata asemenea aleasa dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit piper mozaic si cayenne.

2

A se urma pasii:intai faina,apoi ou,apoi pesmet.

3

Daca nu aveti imediat timp sa mancati ,se pun intr-o forma termorezistenta la cuptor la 100 ° C pentru cateva minute.

4

Piperul Cayenne Piperul Cayenne se obtine prin macinarea fina a ardeilor iuti, gata uscati. Acesta are un gust tipic, usor afumat, amarui delicat. Intreaga aroma este bineinteles una foarte picanta. De aceasta are grija substanta naturala Capsaicin, care se regaseste in cantitate substantiala in ardeii iuti de culoarea focului dogoritor. Se stie despre aceasta substanta ca actioneaza asupra receptorilor de durere si de caldura ai pielii si ai mucoaselor. Odata cu temperatura ridicata din corp se arde si o cantitate relativ mare de calorii, care in mod contrar, aveau grija sa formeze rezerve de grasimi.-Sursa:Gradina mea.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Aurelia 07_07 1

07.06.2015, 14:42

Bune ,bune !

Cris2711 1

07.06.2015, 15:04

MirelaAurelia

Ina 1

23.06.2015, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas