Pulpite de pui pane

de Cris2711 in Pui, 6 Iun 2015 | 1438 vizualizari

 

Desi este foarte cald m-am incumetat sa fac pulpite pane cu salata verde.In circa o jumatate de ora sunt bune de servit.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpite de pui
  • 1 ou
  • cca . 100 gr. faina
  • cca. 100 gr. pesmet
  • cca 200 gr unt sau 200 ml ulei
  • piper mozaic
  • piper cayenne
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite de pui pane:

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne.


In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul.


Untul sau uleiul se incing in tigaie.


Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau ulei.


La interval de cateva minute,la foc mediu,se intorc de pe o parte pe alta ,pana devin aurii.


Cand sunt gata se servesc calde alaturi de o garnitura preferata de voi si o salata asemenea aleasa dupa preferinta.


 

TIPS-URI

1

Eu am folosit piper mozaic si cayenne.

2

A se urma pasii:intai faina,apoi ou,apoi pesmet.

3

Daca nu aveti imediat timp sa mancati ,se pun intr-o forma termorezistenta la cuptor la 100 ° C pentru cateva minute.

4

Piperul Cayenne Piperul Cayenne se obtine prin macinarea fina a ardeilor iuti, gata uscati. Acesta are un gust tipic, usor afumat, amarui delicat. Intreaga aroma este bineinteles una foarte picanta. De aceasta are grija substanta naturala Capsaicin, care se regaseste in cantitate substantiala in ardeii iuti de culoarea focului dogoritor. Se stie despre aceasta substanta ca actioneaza asupra receptorilor de durere si de caldura ai pielii si ai mucoaselor. Odata cu temperatura ridicata din corp se arde si o cantitate relativ mare de calorii, care in mod contrar, aveau grija sa formeze rezerve de grasimi.-Sursa:Gradina mea.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Aurelia 07_07 1

07.06.2015, 14:42

Bune ,bune !

Cris2711 1

07.06.2015, 15:04

MirelaAurelia

Ina 1

23.06.2015, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura