Pui umplut

de gaby_gabytza in Pui, 12 Apr 2013 | 1823 vizualizari

 

by bitza>:D

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • marinata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • umplutura
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Prima data incepem sa separam pielea de carne (de pe piept). Din piept am facut snitele. Spalam puiul si il lasam deopoarte.


Intr-o tigaie calim ceapa putin dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam orezul spalat in cateva ape si apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana este gata orezul. La final adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Lasam sa se raceasca


Umplem puiul cu amestecul de orez si il coasem cu ata


Marinata-amestecam bine toate ingredientele si ungem puiul bine


Asezam puiul in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam putin ulei si dam la cuptor pana se rumeneste frumos


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 21:16

ms raluca

Sim0na 1

15.04.2013, 13:33

bun, bun

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 22:34

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut la cuptor