Pui umplut

de gaby_gabytza in Pui, 12 Apr 2013 | 1886 vizualizari

 

by bitza>:D

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • marinata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • umplutura
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Prima data incepem sa separam pielea de carne (de pe piept). Din piept am facut snitele. Spalam puiul si il lasam deopoarte.


Intr-o tigaie calim ceapa putin dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam orezul spalat in cateva ape si apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana este gata orezul. La final adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Lasam sa se raceasca


Umplem puiul cu amestecul de orez si il coasem cu ata


Marinata-amestecam bine toate ingredientele si ungem puiul bine


Asezam puiul in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam putin ulei si dam la cuptor pana se rumeneste frumos


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 21:16

ms raluca

Sim0na 1

15.04.2013, 13:33

bun, bun

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 22:34

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor