Punch cu Cirese

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 18 Iun 2015 | 675 vizualizari

 

Ceva racoritor pentru zilele insorite alaturi de prieteni !
Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese fara simburi
  • 300 ml vodka
  • 350 ml prosecco
  • 7 - 8 frunze busuioc
  • 200 liqueur piersici
  • 200 ml fresh lamaie
  • 250 ml tonica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch cu Cirese:


  1. Scoateti samburii din cirese

  2. Puneti ciresele in bol, adaugati doua linguri de zahar peste ele si zdrobiti-le usor, adaugati vodka si lasati-le la macerat timp de 30 minute

  3. Adaugati restul ingredientelor in bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele

  4. Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocala apoi presarati usor zahar)

 

TIPS-URI

1

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri,

2

Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ; cinci deoarece reteta originala a bauturi continea 5 ingrediente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch cu Cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

29.07.2015, 08:30

noiinbucatarie 1

15.06.2017, 09:41

dantes 1

15.06.2017, 12:10

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de cirese si crema de vanilie cu mascarpone