Punch cu Cirese

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 18 Iun 2015 | 1099 vizualizari

 

Ceva racoritor pentru zilele insorite alaturi de prieteni !
Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese fara simburi
  • 300 ml vodka
  • 350 ml prosecco
  • 7 - 8 frunze busuioc
  • 200 liqueur piersici
  • 200 ml fresh lamaie
  • 250 ml tonica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch cu Cirese:


  1. Scoateti samburii din cirese

  2. Puneti ciresele in bol, adaugati doua linguri de zahar peste ele si zdrobiti-le usor, adaugati vodka si lasati-le la macerat timp de 30 minute

  3. Adaugati restul ingredientelor in bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele

  4. Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocala apoi presarati usor zahar)

 

TIPS-URI

1

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri,

2

Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ; cinci deoarece reteta originala a bauturi continea 5 ingrediente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch cu Cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

29.07.2015, 08:30

Rahela Velicu 1

15.06.2017, 09:41

dantes 1

15.06.2017, 12:10

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii