Quiche cu branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2015 | 8703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 80 gr de unt
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri apa rece
  • Pentru umplutura:
  • 350 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr cas de oaie
  • 3 linguri cu varf cu smantana
  • 3 oua
  • 4 crengute marar verde
  • 4 linguri boabe de porumb (de la Sun Food am folosit)
  • 1 bucata ardei rosu
  • rosii cherry
  • sare
  • piper

Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu branzeturi:

Aluatul:

Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos. Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o bila din el. Il invelim in folie si il bagam la frigider.

Umplutura:

Intr-un bol punem branza de vaci faramitata cu mana, cascavalul si casul de oaie date pe razatoarea mica. Le amestecam bine cu o lingura, incorporam smantana si ouale. Ardeiul rosu il taiem cubulete si il punem peste branza. Incorporam boabele de porumb, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta. Scoatem aluatul de la frigider, il intindem cu sucitorul si il asezam in tava. Lasam sa fie putin si pe marginea tavii, iar surplusul il taiem. Turnam umplutura si o nivelam. Deasupra punem rosii cherry.

Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 50-60 de minute. Tarta va prinde o crusta aurie si atunci vom sti ca este gata. O scoatem, o lasam la racorit si servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Rocsi 1

04.12.2017, 21:00

Multumesc Ancutsa!

lucy2002 1

25.02.2020, 10:45

Yami

Rocsi 1

25.02.2020, 11:29

Multumesc, Lucy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogaci cu jumeri