Quiche cu branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2015 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 80 gr de unt
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri apa rece
  • Pentru umplutura:
  • 350 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr cas de oaie
  • 3 linguri cu varf cu smantana
  • 3 oua
  • 4 crengute marar verde
  • 4 linguri boabe de porumb (de la Sun Food am folosit)
  • 1 bucata ardei rosu
  • rosii cherry
  • sare
  • piper

Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu branzeturi:

Aluatul:


Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos. Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o bila din el. Il invelim in folie si il bagam la frigider.


Umplutura:


Intr-un bol punem branza de vaci faramitata cu mana, cascavalul si casul de oaie date pe razatoarea mica. Le amestecam bine cu o lingura, incorporam smantana si ouale. Ardeiul rosu il taiem cubulete si il punem peste branza. Incorporam boabele de porumb, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust.


Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta. Scoatem aluatul de la frigider, il intindem cu sucitorul si il asezam in tava. Lasam sa fie putin si pe marginea tavii, iar surplusul il taiem. Turnam umplutura si o nivelam. Deasupra punem rosii cherry.


Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 50-60 de minute. Tarta va prinde o crusta aurie si atunci vom sti ca este gata. O scoatem, o lasam la racorit si servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Rocsi 1

09.04.2015, 10:26

Joly

Xandrinne 1

10.04.2015, 08:03

Un deliciu!!

Rocsi 1

12.04.2015, 20:32

Multumesc Xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Apertiv ciuperci umplute