Rulouri olandeze

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 3922 vizualizari

 

cica prin Olanda friganelele noastre ar fi si sub forma de rulouri umplute. Curioasa din fire am incercat-sunt bune!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine alba toast
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei rosu si 1 verde
  • ierburi aromate, sare
  • 50 g branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri olandeze:

Luam feliile de toart si de taiem marginile.Miezul fiind moale ca un buretel se poate rula dupa ce-l umplem cu fasiute de cascaval, ardei rosu si verde si bastonase de branza.


Ruloul se da prin ou batut cu putina sare si apoi prin pesmetul amestecat cu ierbuir aromate.Se prajesc in ulei incins.Se scurg pe servet absorbant si se servesc cu o salata verde.


Simplu nu?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri olandeze" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

27.01.2013, 14:32

Interesant!

Mihaela11_jo 1

27.01.2013, 22:45

Foarte apetisante

epurasha2bb 1

20.03.2013, 21:48

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Traistute si pernute cu Miez de Lapte