Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 6 oua
  • 115 grame branza de capra (chevre)
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra:

Se taie ceapa si dovlecelul rondele.


Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.


Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.


Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent.


Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.


Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite.


Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

12.03.2017, 10:39

minunata!

JessyMiller 1

19.03.2017, 00:38

excelent!!

Corinuta 1

20.04.2017, 16:15

Superba si buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza la cuptor