Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 6 oua
  • 115 grame branza de capra (chevre)
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra:

Se taie ceapa si dovlecelul rondele.


Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.


Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.


Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent.


Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.


Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite.


Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

12.03.2017, 10:39

minunata!

JessyMiller 1

19.03.2017, 00:38

excelent!!

Corinuta 1

20.04.2017, 16:15

Superba si buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pungute de jambon cu spuma de branza