Quiche cu broccoli

de Cantboilanegg in Mancaruri de legume, 16 Mar 2011 | 5667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am framantat un aluat din ingredientele urmatoare:
  • - 120 g unt
  • - 220 g faina
  • - 4-5 linguri de apa rece
  • - sare dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • - un buchetel de broccoli
  • - 3 oua mari
  • - 200 g cascaval ras
  • - 5 linguri de smantana
  • - condimente (eu am folosit sare, piper, oregano, busuioc si putin coriandru).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu broccoli:

Aluatul se da la frigider pentru minim o jumatate de ora, dupa care l-am intins intr-o foaie de 5mm pe o planseta! Rulam foaia pe sucitor si o asezam in tava tapetata cu putin unt.


Punem buchetelul de broccoli taiat la fiert circa 5 minute, dupa care il scoatem din apa fierbinte intr-o sita si il punem sub un jet de apa rece. Asezam bucatelele de broccoli in tava, peste foaia de aluat.


Intr-un bol batem ouale impreuna cu condimentele, adaugam smantana si jumatate din cantitatea de cascaval ras.


Adaugam amestecul in tava peste broccoli si apoi presaram cealalta jumatate de cascaval ras.


Se da la cuptorul incins la 200*C pentru 40 minute, pana cand cascavalul este topit si aluatul copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

aziz 1

17.03.2011, 11:07

interesant blog

LUK 1

17.03.2011, 18:06

excelent

adry88 1

23.05.2011, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Conopida si broccoli la cuptor