Quiche cu broccoli

de Cantboilanegg in Mancaruri de legume, 16 Mar 2011 | 5879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am framantat un aluat din ingredientele urmatoare:
  • - 120 g unt
  • - 220 g faina
  • - 4-5 linguri de apa rece
  • - sare dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • - un buchetel de broccoli
  • - 3 oua mari
  • - 200 g cascaval ras
  • - 5 linguri de smantana
  • - condimente (eu am folosit sare, piper, oregano, busuioc si putin coriandru).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu broccoli:

Aluatul se da la frigider pentru minim o jumatate de ora, dupa care l-am intins intr-o foaie de 5mm pe o planseta! Rulam foaia pe sucitor si o asezam in tava tapetata cu putin unt.


Punem buchetelul de broccoli taiat la fiert circa 5 minute, dupa care il scoatem din apa fierbinte intr-o sita si il punem sub un jet de apa rece. Asezam bucatelele de broccoli in tava, peste foaia de aluat.


Intr-un bol batem ouale impreuna cu condimentele, adaugam smantana si jumatate din cantitatea de cascaval ras.


Adaugam amestecul in tava peste broccoli si apoi presaram cealalta jumatate de cascaval ras.


Se da la cuptorul incins la 200*C pentru 40 minute, pana cand cascavalul este topit si aluatul copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

aziz 1

17.03.2011, 11:07

interesant blog

LUK 1

17.03.2011, 18:06

excelent

adry88 1

23.05.2011, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu conopida si broccoli