Quiche cu brocoli si carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 9791 vizualizari

 

Nici nu am cuvinte sa va zic cat de bun a iesit acest quiche! Incercati-l si veti spune ca mine :) E foarte simplu sin rapid de facut .

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat fraged pentru tarte
  • 300 gr broccoli proaspat
  • 500 gr carnati sibtiri proaspeti
  • 500 ml bechamel (50 gr unt, 50 gr faina si 500 ml lapte)
  • sare, piper alb, nucsoara macinata, parmezan ras
  • 3 oua
  • putina smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu brocoli si carnati:

- Aluatul de tarta il scoatem din frigider exact inainte sa il pregatim. Daca e cpngelat se dezgheata in prealabil in frigider.

- Desfacem broccoli in buchetele potrivite si il fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin.Scurgem bine de apa si il lasam putin la racit

- Facem un sos bechamel din faina, unt si lapte. Cand se ingroasa aduagam sare, piper alb si nucsoara razuita. Lasam sa se raceasca . Apoi adaugam cele 3 oua batute si putina smantana .

- Carnatii proaspeti (de preferinta din aia subtirei) ii punem la gratar si ii prajim pe toate partile. Se pot si frige in tigaie, dupa preferinta. Ii taiem feliute si dam deoparte.

- Intr-o forma de tarte cu findul detasabil asezam aluatul si il aranjam dupa forma. Aranjam buchetele de broccoli cat sa acopere toata suprafata si apoi asezam carnatii si la final turnam sosul, miscand forma sa ajunga peste tot.

- Razuim parmezan deasupra si il dam la cuptorul incins (180 grade) pt cca 40 minute. Cand este rume n deasupra si sosul s-a inchegat il scoatem din cuptor si il lasam la racit putin. Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata de legume. .

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu brocoli si carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu cascaval