Quiche cu dovlecei si sunca presata

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2013 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250 g faina,
  • 125 g de unt ,
  • un ou,
  • sare

umplutura

  • 2 dovlecei potriviti
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 150 g smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 250 g sunca presata
  • un ardei gras
  • oregano
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu dovlecei si sunca presata:

Am framantat o coca din faina,1 ou, untul taiat cuburi si un paf de sare.Se amesteca foarte bine si repede,dupa care se pune la frigider timp de 30 min.


Am curatat toate legumele,le-am spalat.Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt,ardeiul si dovleceii cuburi.


Cascavalul l-am dat prin razatoare.Rosiile le-am oparit,,le-am decojit,le-am scurs si le-am taiat felii.Sunca presata am taiat-o cuburi.


Intr-o tigaie am pus uleiul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit,dupa ce s-au inmuiat am pus dovleceii si ardeii.Am potrivit de sare si piper,am pus si oregano si dupa ce s-au inmuiat toate am luat de pe foc.


Ouale le-am batut bine,le-am amestecat cu sunca,cascavalul si smantana.


Intr-o tava unsa cu unt am intins coca bine( este de preferat o tava de tarta,dar eu am pus-o intr-una obisnuita).Am intepat-o cu furculita din loc in loc si am pus amestecul de legume,feliile de rosii si amestecul de smantana,oua,cascaval.


Am dat la cuptor la 180 grade 35 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu dovlecei si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

27.04.2013, 22:48

dariadeea 1

28.04.2013, 15:12

MotanLaOale 1

29.04.2013, 00:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco