Quiche cu mozzarella si rosii

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 1309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 125 g unt
  • un praf de sare
  • pentru umplutura:
  • 4-5 rosii
  • 2 oua
  • 3 bulgari mozzarella
  • 200 g smantana
  • busuioc uscat
  • sare,piper
  • un pic de unt pentru tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu mozzarella si rosii:

Mai intai pregatim aluatul: se pune faina intr-un castron ,un praf de sare,se adauga untul la temperatura camerei taiat cubulete ,se amesteca ,se adauga si oul si se amesteca bine pana la amogenizare.se pune in frigider 30 de minute.


Mozzarella se pune la scurs.


Apoi se intinde aluatul in tava unsa cu unt ,se inteapa cu furculita din loc in loc.Cele 2 oua se amesteca cu smantana,se potriveste de sare,piper si se pune in tava peste aluat si se da la cuptor cam 15 min.Intre timp mozzarella se taie felii,rosiile la fel.


Dupa cele 15 min. se scoate tava din cuptor,se aseaza feliile de rosii si mozzarella (una de rosii,una de mozzarella) pana se imbraca tot ,se presara busuioc si se mai da la cuptor 15 min.


Dupa ce este gata se lasa un pic sa se racoreasca iar apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dariadeea 1

13.06.2013, 19:50

Rocsi 1

13.06.2013, 20:12

Sim0na 1

14.06.2013, 10:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Mini quiche cu rosii si masline